MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu'dan dikkat çeken karar!
Spor
3 Ekim 2024 Perşembe 14:42

Altınordu'dan dikkat çeken karar!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Altınordu'da geçtiğimiz sezonlarda A takımda uygulanan "Altyapıdan oyuncu oynatma" zorunluluğunun kalktığı öğrenildi.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Altınordu'da geçtiğimiz sezonlarda A takımda uygulanan "Altyapıdan oyuncu oynatma" zorunluluğunun kalktığı öğrenildi. Türkiye'de modern altyapı tesisleriyle parmakla gösterilen ve oyuncu yetiştirmede öncü kulüplerden biri olan Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan, 2017-18 sezonundan itibaren A takım ilk 11'inde en az 4 tane öz kaynak sporcusu oynatma zorunluluğu getirmişti. Altınordu geçen sezon son hafta Ankaraspor deplasmanına ilk 11'in tamamı altyapıdan yetişen oyuncularıyla çıkmıştı.

Teknik Direktör Olcay Şahan, ilk 3 karşılaşmada ilk 11'de altyapı patentli 4 futbolcuya şans verirken, son iki müsabakada bu sayı 3'e düştü. Altınordu'nun 25 kişilik kadrosunda öz kaynak sisteminden yetişen 3'ü kaleci olmak üzere 12 futbolcu yer alırken, şimdiye kadar ilk 11'de şans bulan isimler kaleci Serhat, ön libero Burak, orta saha oyuncuları Sami ve Ege ile kanat oyuncusu Furkan Emin oldu. Yedek kaleciler Arif ve Efe Kaan, stoper Hasan, sol bek Mustafa, orta saha Furkan Yöntem, kanat oyuncuları Arif ve Sercan ise henüz 11'de şans bulamadı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir