MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu seriyi 3 maça çıkarma peşinde!
Spor
3 Kasım 2023 Cuma 12:31

Altınordu seriyi 3 maça çıkarma peşinde!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta üst üste aldığı 2 galibiyetle düşme hattından kurtulan Altınordu, bu hafta grubun en iyi savunma yapan ekibi 1461 Trabzon FK'yı dize getirmeye çalışacak.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta üst üste aldığı 2 galibiyetle düşme hattından kurtulan Altınordu, bu hafta grubun en iyi savunma yapan ekibi 1461 Trabzon FK'yı dize getirmeye çalışacak. Oynadığı 10 maçta kalesinde 5 gol görerek en az gol yiyen takım olan Karadeniz ekibi karşısında 3'te 3 yapmayı hedefleyen İzmir temsilcisi rakibin zaaflarını ezberliyor. İlk 8 karşılaşmada sadece 1 gol yiyen 1461 Trabzon, son 2 maçından 1 puan çıkarıp, kalesinde 4 gol gördü. 

Ligde ilk 8 maçta 6 gol atabilen Altınordu ise son 2 haftada attığı 7 golle rakiplerine gözdağı verdi. İzmir ekibinin gol yollarındaki en önemli kozları 3 golü bulunan Altar Han ve 2'şer gol atan İlkan, Devrim ve Sami gibi isimler olacak.

Öte yandan Altınordu, Play-Off hattında yer alan rakibini dize getirmesi halinde 1 yıl sonra 3'te 3'lük seri yakalayacak. Kırmızı-lacivertliler en son geçen sezon küme düştüğü 1'inci Lig'de art arda Tuzlaspor, Samsunspor ve Denizlispor'u dize getirmişti.(DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir