MENÜ
İzmir 10°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu’nun yeni durağı eski evi oldu
Spor
31 Ekim 2025 Cuma 13:19

Altınordu’nun yeni durağı eski evi oldu

2’nci Lig Beyaz Grup’ta düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Altınordu, Torbalı’daki Metin Oktay Yerleşkesi’nden Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’ne geri döndü. A takım çalışmalarını artık Selçuk’ta sürdürecek.

2'nci Lig Beyaz Grup'ta düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Altınordu, antrenman tesislerini değiştirdi. İlk etapta akademi takımları için inşa edilen Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkesi'nde 2023-24 sezonundan bu yana hem antrenman yapıp hem resmi maçlarını oynayan kırmızı-lacivertliler, bu tesisin Futbol Federasyonu'na satış gündemi sonrası yeniden Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri'ne döndü. A takımın bir süredir çalışmalarını Selçuk'ta sürdürdüğü öğrenildi.

Son olarak Altınordu Futbol Okulu Turnuvası da yine İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde gerçekleşti. Toplam 7 sahanın bulunduğu İsmet Orhunbilge Tesisleri'ni sezon başında kiralayan 3'üncü Lig temsilcisi Söke 1970'in de tesisi kullanmaya devam ettiği bildirildi. Öte yandan pazar günü deplasmanda Karaman FK ile karşılaşacak Altınordu'da U17 Milli Takımı'na davet edilen stoper Bilal Demirağ forma giyemeyecek. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir