MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankaralı Turgut çocuklarını reddetti: Bunlar çete olmuş!
Magazin
15 Ekim 2024 Salı 12:16

Ankaralı Turgut çocuklarını reddetti: Bunlar çete olmuş!

Bir süredir kanserle mücadele eden Ankaralı Turgut, sosyal medya hesabından çocuklarına isyan etti. Ünlü türkücü, "Yardım paralarına göz diken evlatlarımı reddettim!" ifadelerini kullandı.

Ünlü türkücü Turgut Karataş, kamuoyunda bilinen adıyla Ankaralı Turgut, mide ağrısıyla gittiği hastanede kanser teşhisi aldı. Hastalığı süresince 13 kilo veren ve maddi olarak zor günler geçiren sanatçı, tedavi sürecinde "akıllı ilaç" tedavisine başlayamadı.

Yaşadığı bu zor günlerde kızının evine taşınan Turgut'a dostları ve sevenleri destek oldu. Sanatçı için yardım kampanyaları düzenlendi ve ilaç tedavisi için yardım parası toplandı.

Ancak Ankaralı Turgut, toplanan yardımların kendisine ulaşmadığını öne sürdü. Çocuklarına sitem eden sanatçı, verdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"27 senedir benim paramla geçiniyorlar. Hiç kendileri para kazanmış mı? Baba parasıyla damat besliyoruz! Oğlum, Özlem, Hasret, hepsi aynı... Bunlar çete olmuş. Hiç helal para yemişler mi? Toplanan ilaç paralarını beni tehdit edip almak istiyorlar. Bunları herkes bilsin!"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir