MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Arenaya 'sarı' dönüş! Sandıklara damga vuran eski başkan kongrede aday mı?
Politika
10 Ekim 2017 Salı 08:19

Arenaya 'sarı' dönüş! Sandıklara damga vuran eski başkan kongrede aday mı?

CHP’de delege seçimlerini tamamlayan ilçelerden biri de Selçuk oldu. Mahallelerde çift listeli gerçekleşen seçimlere Selçuk Belediye eski Başkanı Vefa Ülgür’ün desteklediği sarı listeler damga vurdu. Ülgür, Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada “Örgüt itibarımı geri verdi” derken, ilçe başkan adaylığı noktasında da değerlendirmede bulundu.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de delege seçimleri sürüyor. Son haftaya girilen sandık mesaisinde bir çok ilçede seçimler tamamlandı.

Seçimlerin hafta sonu bittiği ilçelerden olan Selçuk’ta çift liste rekabeti yaşandı.

Mahallelerde mevcut İlçe Başkanı Hasan Uysal’ın desteklediği beyaz listeler ile Selçuk Belediyesi Eski Başkanı Vefa Ülgür’ün  desteklediği sarı listelerin rekabetinde sarı liste büyük farkla galip çıktı.

Yerel seçimlerde koltuğu AK Partili Zeynel Bakıcı’ya devreden ve uzun süredir siyaseten kenarda duran Ülgür’ün, parti içi yarışla yeniden siyaset arenasına dönmesi eski başkanının ilçe başkan adaylığını gündeme getirdi. Ülgür Gerçekizmir’e önemli açıklamalarda bulundu.

Ülgür şunları söyledi: Yerelden bu yana ilçe örgütünde dağınıklık vardı. İç çekişmelerden belediyeyi kaybettik. Ciddi iç çekişmeler yaşanmıştı o dönem. Dağınıklık devam etti. Toparlanma adına ilk adımı delege seçimleriyle attık dağınıklığı ilçe kongresinde de sonlandıracağız. Ben de bu çalışmalara katkı koydum. Delege seçimlerinde örgüt itibarımızı geri iade etti. İlçe başkanlığı noktasında bir tavrım yok. Adaylık süreç içinde örgütün içindeki gelişmelere bağlı.”
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir