MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Arslan'dan AK Parti'ye İZBAN üzerinden 'bozuk plak' çıkışı!
Politika
13 Haziran 2024 Perşembe 10:36

Arslan'dan AK Parti'ye İZBAN üzerinden 'bozuk plak' çıkışı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Ednan Arslan İZBAN hakkında gündeme getirilen söylemleri “mesnetsiz” olarak değerlendirdi. İktidar siyasetçilerinin aynı iddiaları tekrar ederek bir yere varamayacağını ifade eden Arslan; “Bozuk plak gibi aynı mesnetsiz iddiaları tekrar tekrar söyleyerek bir yere varamazlar, gerçeklerden kaçamazlar.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Ednan Arslan İZBAN hakkında gündeme getirilen söylemleri “mesnetsiz” olarak değerlendirdi. İktidar siyasetçilerinin aynı iddiaları tekrar ederek bir yere varamayacağını ifade eden Arslan; “Bozuk plak gibi aynı mesnetsiz iddiaları tekrar tekrar söyleyerek bir yere varamazlar, gerçeklerden kaçamazlar.” dedi.

CHP’li Arslan yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı ve AK Partili siyasilerin İZBAN ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Bu kapsamda gerek kendisinin gerek ise İzmir Büyükşehir Belediyesinin birçok kez yanıt verdiğini hatırlatan Arslan; “Şehir içi ulaşımda İZBAN’ın öneminin farkındayız, İzmir Büyükşehir Belediyemiz de bu doğrultuda 2010 yılından beri İZBAN’ın sağlıklı ve vatandaşa uygun fiyatlı ulaşım sağlaması için üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yapmıştır. Nasıl iktidar yıllardır kamu yatırımlarında İzmir’in hakkını vermediyse, TCDD’de geçen yıl hat kullanım bedeline %300’e yakın zam yaparak İzmir halkına bakışını ortaya koydu. AKP’li siyasiler bu gerçeği görmek yerine hala çamur at izi kalsın yaklaşımıyla gerçekleri gizlemeye çalışıyor.” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir