MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Arslan'dan Dağ'a '90 dakika' daveti: İzmirli hakkını istiyor!
Politika
14 Haziran 2024 Cuma 13:59

Arslan'dan Dağ'a '90 dakika' daveti: İzmirli hakkını istiyor!

UKOME’nin 90 dakika kararına tepki CHP İzmir Milletvekili Arslan’dan geldi. 90 dakika aktarma teklifinin bir kez daha veto edildiği toplantı sonrası açıklama yapan Arslan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a çağrıda bulundu.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan UKOME Genel Kurulu’nda 90 dakika aktarmanın bir kez daha veto edilmesinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Arslan açıklamasında karar tepki gösterirken 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a çağrıda bulundu.

Arslan’ın açıklamaları şöyle;

İzmir Büyükşehir Belediyemizin toplu ulaşımda ilk binişten sonraki 90 dakika içerisinde ücretsiz aktarma yapılabilmesine olanak sağlayacak düzenleme teklifi 15 Mayıs’taki toplantıda reddedilmişti. Bu sabah UKOME Genel Kurulu’nda bir kez daha iktidar temsilcilerinin oylarıyla reddedildi. Acaba kendi adayları seçimi kazansaydı yine aynı şekilde 90 dakika uygulamasına karşı çıkacaklar mıydı sormak gerek.

Öyle ki iktidarın adayı Hamza Dağ seçimi kazanırsa 1 Nisan’dan sonra 90 dakika uygulaması vaadinde bulunmuştu. Mensubu olduğu iktidarın temsilcileri ise; siyasi çıkarları önceleyerek, merkezi yönetim gücünü kullanarak, bu uygulamanın getirilmesini bu sabah bir kez daha engelledi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hamza Dağ’ı bu vaadin gerçekleşmesi için konunun takipçisi ve destekçisi olmaya davet ediyorum. İzmirli hemşehrilerimiz 90 dakika hakkını istiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Cemil Tugay verdiği sözü tutmak için sonuna kadar UKOME’de mücadele edecek biz de takipçisi olacağız.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir