MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aslanoğlu ile İnan arasında ‘itfaiye’ tartışması: ‘Siyasi cahil…’ ‘Yetersiz herif…’
Politika
19 Ağustos 2024 Pazartesi 10:46

Aslanoğlu ile İnan arasında ‘itfaiye’ tartışması: ‘Siyasi cahil…’ ‘Yetersiz herif…’

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu,  AK Partili Eyyüp Kadir İnan’ın “İtfaiye yetersiz kaldı” sözlerine yanıt vererek, “İzmir itfaiyesi orman yangınlarında yetersiz kaldı diyen cahil, İzmir İtfaiyesi Ateş Savaşçıları ile gurur duyuyoruz” dedi. İnan, Aslanoğlu’na sosyal medya hesabından itfaiye çalışına olduğu iddia ettiği bir kişinin ‘Lice’ gönderisini paylaşarak,  “Gördük senin ateş savaşçılarını yetersiz herif” yanıtını verdi.

GERÇEKİZMİR- İzmir’de meydana gelen ve günlerce devam eden yangınlar tartışmalarını da beraberinde getirdi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ise “İzmir İtfaiyesi’nin yetersiz kaldı” yönünde açıklamada bulundu.

ASLANOĞLU’NDAN İNAN’DA: CAHİL SİYASETÇİ

İnan’a yanıt Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’ndan geldi.   Video çoğul kişiye değil, 'İzmir itfaiyesi orman yangınlarına müdahalede geç kaldı' diyen cahil siyasetçiye cevaptır.
Videoda orman yangınlarına kimin müdahale etmesi gerektiği, kent yangınlarına kimin müdahale etmesi gerektiği belirtilmiştir. Ve 4 günde 27 ilçede çıkan yangınlara müdahale eden, gecesini gündüzüne katan itfaiye erlerine yapılan haksız eleştirilere cevaptır. Şehri yanmış, yeterli uçak ve helikopter gelmediği için yangının büyüdüğünü ve şehrinin bu yüzden yandığını bilen milyonlarca İzmirli gibi yüreği yanan bir İzmirlinin isyanına sert denmemelidir. Ateş düştüğü yeri yakıyor. İçimizi yakıyor, yüreğimizi yakıyor. Bizim şehrimiz yandı. Her bir yeri yandı. Çiğli- Karşıyaka- Bayraklı-Bornova- Menderes-Bayındır-Tire-Karaburun-Urla yandı. Sizin de içiniz yanmadı mı? Kent içi yangınlara yapılan eleştiriler ile ilgili bir cevabım olmamasına rağmen yeri gelmişken bu konuya da değineyim. 4 günde 27 ilçede 249 yangına müdahale eden her yere bölünen, orman yangınlarına destek olan İzmir itfaiyesinin gece gündüz çalışan itfaiye erlerine haksızlık yapmıyor musunuz? Orman yangınlarından İzmir itfaiyesi sorumlu değildir diyen, biraz uçak ve helikopter gönderseydiniz yanmazdık diyen bir videoda bunun dışında maksat aranır mı? Evi yanan, damı yanan, yetiştirdiği hayvanı yanan her vatandaşımızın ilk günden beri yanındayız, dizinin dibinde sesini dinliyor, acısına ortak oluyor, yananı birlikte yerine koymaya çalışıyoruz. İzmir'i İzmirliler olarak el birliği ile eski haline getirmek için çalışacağız. Kimseden bir şey beklemeden. İzmir’in dağlarında yine çiçekler açacak ve bunu yine İzmirliler başaracak” açıklamasında bulundu.

İNAN: YETERSİZ HERİF

CHP’li Aslanoğlu’na yanıt AK Partili İnan’dan gecikmedi. İnan, sosyal medya hesabından İzmir’de bir itfaiye personeli olduğunu iddia ettiği bir kişinin 2014 yılındaki ‘Lice’ gönderisini paylaştı. Paylaşım üzerinden CHP’ye ve Aslanoğlu’na yüklenen İnan, “Gördük senin ateş savaşçılarını yetersiz herif… Ne kadar terör sempatizanı, devlet düşmanı varsa hepsi himayenizde. Sonra ‘neden yangını söndüremiyoruz?’ diye düşünüp durmayın. Türkiye düşmanlarını, vatan düşmanlarını, bayrak düşmanlarını, din düşmanlarını beslemekten başka bir vasfınız yok. Sizin derdiniz hiçbir zaman İzmirliler olmadı. İzmir’e yakışmıyorsunuz” diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir