MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aslanoğlu'ndan 'Ataşehir' sorusuna yanıt ve o kavgaya tepki: Yakışmayan görüntüler!
Politika
16 Temmuz 2023 Pazar 16:07

Aslanoğlu'ndan 'Ataşehir' sorusuna yanıt ve o kavgaya tepki: Yakışmayan görüntüler!

Çiğli Ataşehir Mahallesi sandığındaki yarışı yerinde takip eden İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'ndan önemli açıklamalar geldi. Aslanoğlu, Ataşehir Mahallesi’nde ilçe başkanlığında askıya çıkarılan listede yer alan 85’e yakın kişinin bugün oy kullanacakların yer aldığı listede olmadığı hakkındaki iddiaları değerlendirirken, dün Karabağlar Vatan Mahallesi'ndeki seçimde yaşanan kavga için de, "CHP üyelerine yakışmayan görüntüler" mesajını verdi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü'nde delege seçimleri mesaisi tam gaz devam ederken, Çiğli Ataşehir Mahallesi sandığındaki yarışı yerinde takip eden İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'ndan önemli açıklamalar geldi. 

"YANLIŞLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNEN TÜM ÜYELERİMİZ..."
CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, Ataşehir Mahallesi’nde ilçe başkanlığında askıya çıkarılan listede yer alan 85’e yakın kişinin bugün oy kullanacakların yer aldığı listede olmadığı hakkındaki iddialara ilişkin, "Herhangi bir şekilde yanlışlık olduğunu düşünen tüm üyelerimiz, önce ilgili ilçe başkanlığına sonra il başkanlığına itiraz eder. Onlar da değerlendirir” dedi.

"CHP ÜYELERİNE YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER"
CHP İl Başkanı Aslanoğlu'ndan Karabağlar Vatan Mahallesi’ndeki delege seçimlerinde meydana gelen kavga hakkında da açıklama geldi. Aslanoğlu ‘Bu kavganın sebebinin seçimde fazlaca il yöneticisinin bulunduğu iddia edildi. Nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna, "Bu tür her seçimde il başkanlığından gözlemci olarak il yöneticileri yer alır. Çok normal bir durum” dedi. Bunun üzerine ‘Görevli olmayan il yöneticilerinin de seçimde yer aldığı öne sürülüyor. Bu noktada neler söylersiniz?’ sorusuna ise Aslanoğlu, “Hayır. Hiçbir yerde olmaz. Ancak sayı çok 2-3 il yöneticisi olur, o da zaten ilçe başkanlığına bildirilir. İlçe başkanlığına bildirilmeden bir görevli olmaz” yanıtını verdi. Aslanoğlu, partililer arasında yaşanan kavgayla ilgili, "CHP üyelerine yakışmayan görüntüler" yanıtını verdi. 

"BİZ CHP'YİZ... BURASI DEMOKRASİNİN BEŞİĞİ!"
Aslanoğlu delege seçimleri hakkındaki genel değerlendirmesinde ise, "Biz 30 ilçede mahalle delege seçimi yapıyoruz. Mahallelerin büyük kısmında ortak listeler, uzlaşı listeleri oluyor. Öngördüğümüz gibi yarısından çoğunda ortak listeler çıkıyor. Ama tabi ki mahallelerde çift liste olur, 3 liste olur, bunlar çok normal… Biz CHP’yiz... Burası demokrasinin beşiği…” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir