MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aslanoğlu'ndan Dağ'a 'Zeybekci' salvosu: Gül sokakta imza toplayın!
Politika
20 Haziran 2024 Perşembe 22:27

Aslanoğlu'ndan Dağ'a 'Zeybekci' salvosu: Gül sokakta imza toplayın!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin geçen ay yapılan meclis toplantısında, belediyeye bağlı sosyal tesislerde içki satışına vize çıktı. Daha önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci ise konuyu yargıya taşıyacaklarını açıkladı. Karara tepki 'Hamza Dağ' üzerinden CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu'ndan geldi.

GERÇEKİZMİR - Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin geçen ay yapılan meclis toplantısında, belediyeye bağlı BELTAŞ şirketinin işlettiği 3 sosyal tesiste, içki satışı yapılmasına dair verilen teklif oybirliğiyle karara bağlandı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ise söz konusu kararı yargıya taşıyacaklarını açıkladı.

2019 yerel seçimlerinde AKP Parti'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Zeybekci, "Belediyenin kafelerinde alkol satışını neden kaldıralım?" açıklamasını yapmıştı. 

Gelişmelerin üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Zeybekci üzerinden 31 Mart 2024'te İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'ı hedef aldı. 

"GÜL SOKAK'TA İMZA TOPLAYIN!"

Aslanoğlu, "Seçim dönemi bar, meyhane gezip oy isteyenler; seçimden sonra ilk iş olarak yaşam biçimine müdahale ediyorlar. Sayın Hamza Dağ, Allah aşkına Denizli’de açacağınız dava için Gül sokakta imza toplasanıza. 2019 AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi ve yol arkadaşlarının zihniyeti değişmez!" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir