MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aslanoğlu'ndan İnstagram engeline tepki: Yeter artık!
Politika
2 Ağustos 2024 Cuma 10:17

Aslanoğlu'ndan İnstagram engeline tepki: Yeter artık!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram'a erişim engeli getirildi. CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu karar tepki göstererek sosyal medya hesabından AK Parti’yi eleştirdi.

GERÇEKİZMİR - Popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram'a bu sabah itibariyle ülkesel çapta erişim engeli getirildi.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram'a erişim engeli getirildi. BTK'nın site bilgileri sorgulama sayfasında ilgili karar görüldü.

BTK'nin site bilgileri sorgulama menüsünden Instagram'a erişim engeli kararı alındığı öğrenilirken edinilen bilgiye göre karar "katalog suçlar" olarak belirlenen düzenlemelere uymadığı için verildi.

Yetkililer engelin ne zaman kaldırılacağının Instagram tutumuna bağlı olduğunu belirtiyorlar. Engelin ne kadar süreceğinize ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Ülke çapında tepki çeken kararın ardından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medyasından eleştirel bir açıklamada bulundu. 

Aslanoğlu yaptığı paylaşımda engelleneler kategorisine İnstagram’ı koyarken, engellenemeyenler kategorisine ise hayat pahalılığı/zamlar, mülteci sorunu, adaletsizlik ve işsizliği koydu.

Aslanoğlu paylaşımına, “Yeter Artık! Yönetemiyorsunuz!’ sözlerini de ekledi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir