MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aslanoğlu'ndan 'Özel' mesajlar, Dağ'a 'cehalet' yanıtı ve mal varlığı sorusu!
Politika
28 Mart 2024 Perşembe 12:04

Aslanoğlu'ndan 'Özel' mesajlar, Dağ'a 'cehalet' yanıtı ve mal varlığı sorusu!

CHP Genel Başkanı Özel'in İzmir'e sık gelmesine yönelik eleştirileri yanıtlayan İl Başkanı Aslanoğlu, "Cehaleti ortada" çıkışını yanıtladığı Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Adayı AK Partili Dağ’a, "Mal varlığını açıklamayı düşünüyor mu? Siz bunu soruyor musunuz? Cemil Tugay açıkladı. Çok uzun süre oldu. Turgut Altınok da açıkladı, gözlerimiz yuvalarından çıktı. Hamza Dağ da açıklarsa bu kadar şaşıracağımızdan mı endişeleniyor?” diye seslendi.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu il binasında düzenlenen seçim güvenliği toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu. 

CHP İl Başkanı Aslanoğlu, Genel Başkan Özgür Özel’in sık sık İzmir’e gelmesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi. CHP İl Başkanı Özel’in İzmir’de yaptığı “Ver bunlara yetkiyi Karşıyaka İskelesi TÜGVA’ya, Alsancak İskelesi TÜRGEV’e, asansör Allah muhafaza Ensar Vakfı’na, paraşüt kulesi de okçuluk vakfına versin” çıkışına Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı AK Partili Hamza Dağ’ın verdiği "Genel başkanın cehaleti ortada" yanıtını da yorumladı. Aslanoğlu ayrıca Dağ’a bir kez seslenerek mal varlığını açıklamaya davet etti.

“ÖZGÜR ÖZEL HAMZA DAĞ’DAN DAHA ÇOK İZMİRLİDİR”
Aslanoğlu Özel’in sık sık İzmir’e gelmesi üzerinden yaşanan tartışmalar ile ilgili olarak, “Genel Başkanımızın evi burada. Manisa’da ikamet ediyor. Çok uzun süredir Manisa’da ikamet ediyor. Eczanesi de Manisa’da, eşi de Manisa’da. Sık sık değiniz kısıtlı zamanlar. Genel Başkanımız cuma ve cumartesi Manisa’da. Manisa çok önemli yerlerden bir tanesi. Baba memleketi. Manisa’yı almayı çok istiyoruz. Bu cuma günü Manisa’da çalıştığında akşam bizi kırmayacak ve Kemalpaşa’ya iftara gelecek. Cumartesi Manisa çalışması var, bizi kırmayacak sabahtan 1-2 saat İzmir’e gelmesini çok arzu ediyoruz. Genel başkanımız Özgür Özel Hamza Dağ’dan daha çok İzmirlidir” açıklamasını yaptı.

“TARİKATLARA VERDİNİZ Mİ VERMEDİNİZ Mİ?”
Aslanoğlu, Dağ'ın Özel'e yönelik 'cehaleti ortada' çıkışı hakkında ise şu yorumu yaptı: O bir metafor. Paraşüt Kulesi, Asansör, Alsancak İskelesi. Metaforun nedeni İstanbul’daki iskelelerin TÜGVA’ya, ENSAR’a verilmiş olmaları. Soru şu belediyenin yerlerini Okçuluk Vakfı’na, ENSAR’a verdiniz mi vermediniz mi? Tarikatlara verdiniz mi vermediniz mi? İzmir’de Alsancak İskelesi’ni vermedik ama diğer yerleri mi vereceğiz diyorlar!... 

MAL VARLIĞI SORUSU: AÇIKLARSA ŞAŞIRACAĞIMIZDAN Mİ ENDİŞELENİYOR?
Aslanoğlu ayrıca Cumhur İttifakı’nın İzmir adayı Hamza Dağ’a bir kez daha mal varlığını açıklaması için çağrıda bulundu.

Aslanoğlu, “Mal varlığını açıklamayı düşünüyor mu? Siz bunu soruyor musunuz? Cemil Tugay açıkladı. Çok uzun süre oldu. Turgut Altınok da açıkladı, gözlerimiz yuvalarından çıktı. Hamza Dağ da açıklarsa bu kadar şaşıracağımızdan mı endişeleniyor?” diye seslendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir