MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aslanoğlu'ndan 'kapalı görüşme' iddiasını yalanlama: Birlikteydik, liste konuşulmadı!
Politika
16 Şubat 2024 Cuma 14:51

Aslanoğlu'ndan 'kapalı görüşme' iddiasını yalanlama: Birlikteydik, liste konuşulmadı!

CHP İzmir'de meclis üyeliği adaylığı listeleri trafiği Özel'in kente gelmesiyle hızlanırken, Genel Başkan ile Bakan, Yücel ve Tugay arasında gerçekleştirildiği ileri sürülen görüşme iddiası gündeme oturdu. Liste zirvesi ve dışarıda bırakılma iddialarını yalanlayan CHP İl Başkanı Aslanoğlu, "Dün 23.30’a kadar Genel Başkan ile birlikteydim. Öncesinde Murat Bakan, Deniz Yücel ve Genel Başkan ile birlikte anketlere dair bir sunum izledik. Meclis üyesi listelerine dair hiç bir şey konuşulmadı" dedi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) tartışmalı aday belirleme sürecinin ardından gözler bu kez meclis üyesi adaylarını belirleme sürecine çevrilirken, İzmir cephesinde de gündem Genel Başkan Özgür Özel'in kente gelmesiyle hareketlendi. 

Süreçte Genel Merkez'in birinci sıralar için tasarrufta bulunması, üst sıralar için CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'ın da müdahil olması bekleniyordu. 

CHP İzmir'de Özel'in 2 günlük programı kapsamında gerçekleştirildiği ileri sürülen özel görüşme iddiası gündeme oturdu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın evinde yapıldığı ve Özel ile Tugay'ın yanı sıra Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel’in de bulunduğu ileri sürülen görüşme aynı zaman da İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun davet edilmediği iddiasıyla da tartışmalara neden oldu. 

- NALBANTOĞLU TEPKİ GÖSTERDİ: İL BAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKACAK KİMSE KALMADI... 

ASLANOĞLU: GENEL BAŞKAN'LA BİRLİKTEYDİK, SUNUM İZLEDİK, LİSTE KONUŞULMADI! 
Yaşanan tartışmaların ardından CHP İl Başkanı Aslanoğlu'ndan net bir açıklama geldi. Aslanoğlu açıklamasında '4'lü zirve' iddiasını yalanlarken, “Dün gece 23.30’a kadar Genel Başkan ile birlikteydim. Öncesinde Murat Bakan, Deniz Yücel ve Genel Başkan ile birlikte anketlere dair bir sunum izledik. Hatta bunun bir kısmına Genel Başkan Yardımcılarımızdan Gökçe Gökçen de katıldı ve ayrıldı. Sonrasında yemek yedik. Meclis üyesi listelerine dair hiç bir şey konuşulmadı. Genel başkanla meclis üyesi listesi konuşulmaz zaten” açıklaması yaptı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir