MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aslanoğlu'ndan yönetimde revizyon: Kim/hangi göreve geldi?
Politika
20 Mayıs 2024 Pazartesi 14:53

Aslanoğlu'ndan yönetimde revizyon: Kim/hangi göreve geldi?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il Yönetim Kurulu, il başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, il yönetim kurulu üyelerinin yeni görev dağılımları da yapıldı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir’de geçtiğimiz yılın Eylül ayında gerçekleştirilen kongrede seçilerek daha önce atandığı görevini sürdüren İl Başkanı Şenol Aslanoğlu partisinin yönetiminde ilk kez revizyona gitti.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yapılan yönetim kurulu toplantısında il yönetimindeki yeni görevlendirmeler hakkında yönetim kurulunu bilgilendirerek, il yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

İKTİDARIN LOKOMOTİFİ İZMİR ÖRGÜTÜ OLACAK

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Aslanoğlu, CHP İzmir il yönetimi olarak başarılı bir yerel seçim dönemi geçirdiklerini ve uyum içinde çalışmanın karşılığını aldıklarını ifade ederek “İl Yönetim Kurulu’ndaki tüm arkadaşlarımla birlikte şimdi iktidara hazırlık çalışmalarına başlıyoruz. Yapılacak ilk seçimde CHP’ye iktidarı getirecek lokomotif örgüt İzmir olacaktır. İzmir il yönetimimiz de bu çalışmaların planlayıcısı ve icracısı olacak. 

Kendi içimizde, iktidar çalışmalarımızı hızlandıracak bir görev dağılımı değerlendirmesi yaparak, yönetim kurulumuzda görev değişikliklerini yaptık. Yeni görevlendirmelerin örgütümüze ve İzmir’imize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm arkadaşlarımla İzmir’in bize verdiği desteğe layık olmak için çalışmaya ve tüm İzmir örgütümüzle koordinasyonumuzu en üst seviyede tutmaya devam edeceğiz.” Dedi.

İŞTE CHP İZMİR İL YÖNETİMİNDEKİ YENİ GÖREVLENDİRMELER

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir