MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aslanoğlu ve Soyer’den Lider’e ziyaret ve destek mesajları!
Politika
30 Mayıs 2023 Salı 19:07

Aslanoğlu ve Soyer’den Lider’e ziyaret ve destek mesajları!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, seçimlerin geride kalmasının ardından Ankara’nın yolunu tuttu. İki başkan CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Aslanoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'na destek mesajı verdi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, seçim sonuçlarını değerlendirme mesaisine başladı. 

Aslanoğlu ve Soyer, bugün Ankara’nın yolunu tuttu. İki başkan CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.Görüşmede seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirme yapıldığı ve görüş alışverşinde bulunulduğu öğrenildi. Aslanoğlu ve Soyer'in İzmir'deki sonuçlarla ilgili ayrıntılı bilgi verdikleri belirtildi. 

Aslanoğlu görüşme sonrası sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’na ziyaretten fotoğrafı şu sözlerle paylaştı;
“Biz senden razıyız Sayın Genel Başkanım… Yorgunluk bilmeden çalışmanız, birleştirici ruhunuz, her koşulda sakinliğiniz, kimsesizlerin kimsesi nasıl olunur?  ne çok şey öğrendim sizden. Varolun, ufkumuzu açıyorsunuz.”

SALI GÜNÜ BAŞKANLAR ZİRVESİ 
CHP İl Başkanı İzmir’deki sürecin startını ise ilçe başkanlarıyla verecek. CHP İl Başkanı ve ilçe başkanları önümüzdeki hafta Salı günü yapılacak zirvede seçim sonuçlarını masaya yatıracak. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Halil
 30 Mayıs 2023 Salı 19:35
Şenol bey görevden alınmalı
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir