MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BAL’da kriz çözüldü… Ayran Günü’ne onay
Güncel
31 Mayıs 2024 Cuma 09:32

BAL’da kriz çözüldü… Ayran Günü’ne onay

 İzmir'de CHP lideri Özel ve eski belediye başkanı Tunç Soyer'in de mezunu olduğu Bornova Anadolu Lisesi'nin her yıl düzenlediği 'Ayran Günü' şenliğinin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yasaklandığına ilişkin haberlerin ardından Bornova Anadolu Lisesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada etkinliğin gerçekleştirileceği bildirildi.

İzmir'in önde gelen eğitim kurumlarından Bornova Anadolu Lisesi'nin (BAL) geleneksel Ayran Günü için verilen onayın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından süresiz olarak iptal edildiğine yönelik haberlerin ardından BAL'ın sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Açıklamada "2 Haziran tarihinde saat 12.00'de başlayacak Geleneksel Ayran Günümüz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü onayı ile gerçekleştirilecektir. Tüm mezunlarımız geleneksel etkinliğimize davetlidir. Saygılarımızla" denildi.

Çok sayıda siyasetçi ve ünlü ismin mezunu olduğu BAL'ın bu sene 58'inci kez düzenlenecek olan geleneksel şenliğinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yasaklandığı iddiası tartışma yaratmıştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'li Kamil Okyay Sındır, Tunç Soyer ile TKP Merkez Komite Üyesi Kemal Okuyan da BAL mezunu olan siyasetçiler arasında.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir