MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Babacan’dan 'Ösen' yorumu ve DEVA İzmir karnesi!
Politika
13 Mart 2026 Cuma 12:37

Babacan’dan 'Ösen' yorumu ve DEVA İzmir karnesi!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İzmir’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tarihi Havagazı Fabrikası Sanat Kafe’de düzenlenen buluşmada Babacan, kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Partilerinden CHP’ye geçen Seda Kaya Ösen’e ilişkin “ayrılma gerekçelerine katılmıyoruz. Partimize katkı vermiş tüm arkadaşlarımızın emeğine saygımız vardır. İnsani ilişkileri her zaman koruyoruz" dedi.

Asena TUNCA/GERÇEKİZMİR - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İzmir’de basın mensupları ile buluştu.

Tarihi Havagazı Fabrikası Sanat Kafe’de gerçekleştirilen Babacan, güncel gelişmeler ve kent gündemine  ilişkin değerlendirmelerini paylaştı.

Gündem değerlendirmesi ardından basının sorularını yanıtlayan Babacan, partiler arası transferler ve İzmir teşkilatına ilişkin konuştu.

BABACAN’DAN ‘ÖSEN’ YORUMU: AYRILMA GEREKÇELERİNE KATILMIYORUZ

DEVA Partisi kurucu il başkanlarından olan CHP Milletvekili Seda Kaya Ösen’in parti değiştirmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan  Babacan, “Biz partimizden ayrılan arkadaşlarımızın arkasından hiç konuşmuyoruz. Ancak ayrılma gerekçelerine katılmıyoruz. Partimize katkı vermiş tüm arkadaşlarımızın emeğine saygımız vardır. İnsani ilişkileri her zaman koruyoruz. Siyaset bugün bu olur yarın başka olur. Parti değiştirme meselesi seçmenlerin değerlendirmesi gereken bir konu. Seçmenler belli beklentilerde oylarını kullanıyor. Türkiye’de oylar verilirken vekilin isminin karşısına değil partinin adına oy kullanılıyor. Seçilenlerin parti değiştirmesiyle alakalı seçmenlerin görmesi lazım” ifadelerini kullandı.

TEŞKİLATIMIZIN OLMADIĞI İLÇELERDE DE TEŞKİLATLARIMIZI KURUYORUZ

DEVA’nın İzmir’de yükselişte olduğunu da kaydeden Babacan “DEVA Parti’de bayrak yere düşmeden bir başkası alır. İzmir’de İl Başkanımız partimizi güçlü şekilde temsil ediyor. İl başkanımız İzmir’de partimizi güçlü bir şekilde temsil etmektedir. Teşkilatımızın olmadığı ilçelerde de teşkilatımızı kuruyoruz. DEVA Partisi İzmir’de büyüyor güçleniyor” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir