MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bahçeli, Dervişoğlu'nun attığı idam ipini istedi
Politika
23 Ekim 2024 Çarşamba 11:38

Bahçeli, Dervişoğlu'nun attığı idam ipini istedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK lideri Abdullah Öcalan için yaptığı çağrının yankıları sürüyor. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Bahçeli'yi eleştirerek idam ipi fırlattı. Bahçeli'nin İYİ Parti Grubu'ndan idam ipini istediği ve odasına asacağı ifade edildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun fırlattığı idam ipini İYİ Parti Grubu'ndan istedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK lideri Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıya tepki gösteren Dervişoğlu, Meclis Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Dervişoğlu, geçmişte Bahçeli'nin Recep Tayyip Erdoğan'a ip attığını belirterek, "Bahçeli 'Ben asamadım, sen as' demişti. Madem ki milattır, o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğini katlettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as" ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu, elinde tuttuğu idam ipini yere fırlattı.

Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya'nın aktardığına göre Bahçeli, İYİ Parti Grubu'ndan Dervişoğlu'nun fırlattığı idam ipini istedi.

Bahçeli'nin idam ipini Meclis'teki odasına asacağı ifade edildi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir