MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakan Kurum'a bir tepki de Torun'dan: Sen kimsin ki...
Politika
15 Eylül 2022 Perşembe 21:20

Bakan Kurum'a bir tepki de Torun'dan: Sen kimsin ki...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum’un ‘İzmir yönetimi işgal altındadır’ sözleri CHP cephesinden tepki çekmeye devam ediyor. Konu hakkında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Kurum’a, ‘’Sen kimsin ki İzmirlinin iradesi ile göreve gelmiş bir belediye başkanını işgal etti diyebilirsin!

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, "Şu an maalesef İzmir, beceriksizlik, liyakatsizlik ve bu noktada algı oluşturarak işgal altındadır. İzmir yönetimi işgal altındadır. Onlar 'Osmanlı'yı işgal etti' diye anlatıyor gerçi ama" sözlerine sert tepki gösterdi.

Katıldığı bir televizyon yayınında konuşan Torun, Kurum’a, ‘’Sen kimsin ki İzmirlinin iradesi ile göreve gelmiş bir belediye başkanını işgal etti diyebilirsin!’’ sözleriyle yüklendi.

İŞGALCİ DEMEK ANCAK BUNLARA YAKIŞIR!

Torun’un açıklamalarının tamamı şöyle: Erdoğan’a özenmiş ki Sayın Kurum, ben de bu topa girmem lazım, Erdoğan’ın gözüne girmem lazım diye haddini aşan bir ifade kullanmış. Sen kimsin ki İzmirlinin iradesi ile göreve gelmiş bir belediye başkanını işgal etti diyebilirsin! Bu Cumhuriyete, demokrasiye karşı İzmirlinin iradesine karşı saygısızlık. Eğer işgalci arıyorsa Kurum, gitsin Adalar nasıl işgal edilmiş Yunanlılar tarafından nasıl silahlandırılmış orada görsün, Yunanlıların işgaline ses çıkaramayanlar, İzmirlinin tertemiz oyları ile göreve gelmiş bir belediye başkanına işgalci demek Kurum’un boyunu aşar. Milli irade diye savunuyorlardı ya bu iradeye ne kadar saygı gösterdiklerinin de bir şeyi... Tabi onlar kayyım atamaya, belediye başkanlarını suçsuz şekilde görevden almaya alışıklar. Bu tavırlarından dolayı da İzmirlinin iradesi ile göreve gelmiş bir belediye başkanına işgalci demek ancak bunlara yakışır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir