MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakan Kurum'dan bir 'İzmir' çıkışı daha: 25 yıldır...
Politika
17 Eylül 2022 Cumartesi 15:07

Bakan Kurum'dan bir 'İzmir' çıkışı daha: 25 yıldır...

‘İzmir yönetimi işgal altındadır’ çıkışıyla CHP’nin sert tepki gösterdiği Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yeni bir İzmir çıkışına imza attı.

GERÇEKİZMİR - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un İzmir çıkışı sürüyor.

Kurum'un sosyal konut projesinde merak edilenleri anlattığı programda yaptığı 'İzmir' çıkışı siyasetin yeni tartışma konusu olmuştu. 

Bakan Kurum'un, "Şu an maalesef İzmir, beceriksizlik, liyakatsizlik ve bu noktada algı oluşturarak işgal altındadır. İzmir yönetimi işgal altındadır. Onlar 'Osmanlı'yı işgal etti' diye anlatıyor gerçi ama" şeklindeki açıklamalarına CHP’den tepki yağarken, Bakan Kurum sosyal medya hesabından yeni bir İzmir çıkışına imza attı.

İzmir’de düzenlediği basın toplantısında kendisini hedef alan ve 'İzmir'de muhtar bile olamazsın' diyen CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'e yanıt veren Bakan Kurum, şu ifadeleri kullandı;

“Mazisi millete karşı durmakla geçenler gayriahlaki bir dille, muhtar göndermesiyle parmak sallıyor. Millet iradesini konuşacak en son kişi sensin Özgür Özel! Millete parmak sallamayı bırakın! Yönetemediğiniz şehirlerin, 25 yıldır kaderine terk ettiğiniz İzmir’in sorunlarını çözün” 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir