MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bakanlık’tan Göztepe’ye müjde: 14 hektarlık tesisler planlarda!
Spor
21 Ağustos 2020 Cuma 11:55

Bakanlık’tan Göztepe’ye müjde: 14 hektarlık tesisler planlarda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir-Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı’nda Göztepe Spor Kulübü’nü ilgilendiren bir karar yer aldı. Sarı kırmızılı kulübün Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi’nde kuracağı alt yapı tesislerinin bulunduğu yüz binlik planlar onaylandı.

Mehmet İŞLER/ GERÇEKİZMİR - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir-Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı’nı hazırladı. Askıya çıkan planın hükümleri ve açıklama raporunda birbirinden önemli veriler yer aldı.

Raporda, ‘Bölgesel ve Kentsel Yeşil Spor Alanları’ başlığı altında Göztepe Spor Kulübü’nü ilgilendiren bir gelişmenin yer aldığı görüldü. Sarı kırmızılı kulübün Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi’nde kuracağı altyapı tesisleri için yüz binlik planlar onaylandı.

Raporda “Menderes İlçesi, Tekeli Mahallesi’nde Göztepe Spor Kulübü’nün antrenman ve altyapı tesislerinin yapılması amacıyla yaklaşık 14 hektarlık alan “kentsel ve bölgesel yeşil ve spor alanı” olarak planlanmıştır” ifadeleri yer aldı.

Planlar geçmiş yıllarda da onaylanmıştı. Daha sonra alternatif olarak Torbalı ilçesi öne çıkmıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Torbalı’daki arazinin tahsisini iptal etmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir