MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balkanlar'dan İzmir'e kış geldi: Sıcaklıklar 10 derece düşecek!
Güncel
25 Eylül 2018 Salı 15:03

Balkanlar'dan İzmir'e kış geldi: Sıcaklıklar 10 derece düşecek!

İzmir'de Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkili olacağı, hava sıcaklıklarının yaklaşık 10 derece birden düşmesinin beklendiği bildirildi. Öte yandan İzmir ve Ege için fırtına uyarısı da yapıldı.

İzmir'de Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkili olacağı, hava sıcaklıklarının yaklaşık 10 derece birden düşmesinin beklendiği bildirildi. 

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada hava sıcaklıklarının çarşamba günü İzmir, Manisa ve Aydın'da düşmesinin beklendiği belirtildi. 

- İZMİR VE EGE İÇİN FIRTINA UYARISI!... 

Yağışların 2 gün boyunca etkili olmasının beklendiği ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"İzmir'de havanın genellikle parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Ancak salı ve çarşamba günü kuvvetli kuzeyli rüzgarla birlikte hava sıcaklığının hissedilir derecede azalacağı, bugün 33 derece beklenen en yüksek hava sıcaklığının çarşamba günü 10 derece kadar azalarak 23 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın salı ve çarşamba günleri bölgemizin özellikle orta ve kuzeyi ile kıyı hattında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (40-80 kilometre/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor."

Açıklamada çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi ve ulaşımda aksamalara karşı uyarıda bulunuldu.



GÜZELBAHÇE VAPUR SEFERLERİNE FIRTINA ENGELİ 
İZDENİZ Genel Müdürlüğü, İzmir Körfezi'nin orta kesimlerinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Güzelbahçe vapur seferlerinin geçici olarak durdurulduğunu açıkladı. Perşembe akşamına kadar etkili olması beklenen rüzgarın hızının 33 knot'a ulaştığı, yolcuların emniyeti açısından hava koşulları normale dönünceye dek Güzelbahçe seferlerinin yapılamayacağı duyuruldu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir