MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Baroda seçim heyecanı: Sandık tarihi belli oldu, koltuğa kimler talip olacak?
Güncel
27 Ağustos 2018 Pazartesi 12:57

Baroda seçim heyecanı: Sandık tarihi belli oldu, koltuğa kimler talip olacak?

İzmir Barosu’nda seçim ateşi yandı. Seçim genel kurul tarihleri belli olurken, başkanlık için yarışması muhtemel isimler de öne çıkmaya başladı.

GERÇEKİZMİR – İzmir Barosu’nda seçim ateşi sandık tarihinin belli olmasıyla yandı. 

Baro yönetimi seçim için 6-7 Ekim tarihlerini belirlerken, İzmirli avukatlar yeni yönetimlerini belirlemek için bu tarihteki oturumda yüzde 50 katılım sağlanmazsa 20-21 Ekim tarihlerinde düzenlenecek genel kurulda sandık başına gidecek. Baro yönetimi seçimin yapılacağı salonu ise önümüzdeki günlerde alacağı kararla belirleyecek. 

İzmir Barosu’nda ilk gün oturumun gerçekleşeceği ve adayların avukatlara son kez sesleneceği ikinci gün de sandık kurulacak genel kurulda daha önceki yıllarda olduğu gibi kıyasıya bir yarış yaşanması bekleniyor. 

Seçimli genel kurula yaklaşık 1 ay kala başkanlık için yarışması muhtemel isimler de öne çıkmaya başladı. İzmir Barosu’nda Aydın Özcan’ın milletvekilliği adaylığı için istifası sonrası boşalan başkanlık koltuğuna adaylık için Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu’nda iki isim öne çıkıyor. 

Özcan’ın görevden ayrılması sonrası vekaleten başkanlık yapan Mustafa Çetin ile Baro Eski Genel Sekreteri Atalay Aksay’ın isimleri Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu’nda adaylık için geçiyor. 

Çağdaş Avukatlar Grubu’nda adı adaylık için öne çıkan isim ise Özkan Yücel…  Yenilikçi Avukatlar Grubu’nun ise sandığa Prof. Dr. Muhammet Özekes’le gitmesi bekleniyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir