MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan İzmir’de teşkilata seslenecek!
Politika
23 Ekim 2017 Pazartesi 09:38

Başbakan İzmir’de teşkilata seslenecek!

İzmir’de ilk kez yapılacak Ege Ekonomik Forum’u için kente gelecek Başbakan Yıldırım’ın programına önemli bir mesai eklendi. Başbakan forum öncesinde il danışma kuruluna katılacak ve teşkilata seslenecek.

GERÇEKİZMİR - T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın desteği, EGEV’in (Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı) bölge ortaklığı ve NTV & Özgencil işbirliğinde 25-26 Ekim 2017 tarihlerinde Ege Bölgesi’nde ilk kez düzenlenecek “Ege Ekonomik Forum” liderleri İzmir’de buluşturacak.

Başbakan Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Yunanistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Dimitri Papadimitriou’nun katılacağı Forum’da alanlarında öncü isimler tecrübe ve birikimlerini paylaşacak.

Büyük buluşma için kente gelecek Başbakan Yıldırım’ın programı da netleşti. Buna göre Salı günü kente gelecek Başbakan, saat 14.00'te Balçova Kaya Termal Otel'de düzenlenecek olan AK Parti İzmir İl Danışma Kurulu'na katılacak. Yıldırım'ın mahalle temsilcileri, ilçe başkanları, il yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, meclis üyeleri, belediye başkanları ve milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşecek toplantıda kent ve ülke gündemine yönelik mesajların yanı sıra teşkilata 2019 yolunda yapılacak çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Başbakan Yıldırım daha sonra Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nı ziyaret edecek. Geceyi İzmir'de geçirecek olan Başbakan, 25 Ekim Çarşamba günü sabah saatlerinde Swissotel'de düzenlenecek olan Ege Ekonomik Forum'a katılacak.

Başbakan'ın öğle saatlerinde kentten ayrılması planlanıyor. (Haber servisi, DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir