MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Adıgüzel’den İzmir seferberliği!
Yerel Yönetimler
17 Ağustos 2024 Cumartesi 01:40

Başkan Adıgüzel’den İzmir seferberliği!

Alevlere karşı mücadele için seferberlik ilan edilirken, İzmir’e bir destek de Ataşehir Belediyesi’nden geldi. Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel 4 iş makinesi ve 13 personelin alevlerle mücadeleye destek için yola çıktığını bildirdi.

İzmir’in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Bölgesi’nde dün gece başlayan ve giderek büyüyerek yaşam alanlarını tehdit eden yangını söndürme çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Alevlere karşı mücadele için seferberlik ilan edilirken, İzmir’e bir destek de Ataşehir Belediyesi’nden geldi.

Yardım çağrılarına kayıtsız kalmayan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel 4 iş makinesi ve 13 personelin alevlerle mücadeleye destek için yola çıktıklarını bildirdi.

Başkan Adıgüzel sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “İzmir Karşıyaka-Bayraklı bölgesinde devam eden yangına müdahale etmek için 4 iş makinesi ve 13 çalışma arkadaşımız Ataşehir Afet Koordinasyon Merkezi’nden yola çıkıyorlar. Temennimiz yangının daha fazla büyümeden kontrol altına alınması. Karşıyaka Belediyemizin çağrısına kayıtsız kalmadık, yangınla mücadele için var gücümüzle İzmir’de olacağız. İzmir halkına geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir