MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Akpınar Başkan İnce'ye kitabını götürdü
Yerel Yönetimler
9 Aralık 2017 Cumartesi 14:43

Başkan Akpınar Başkan İnce'ye kitabını götürdü

Güzelbahçe ilçesindeki Atatürk Kültür Merkezi'ndeki kitap günlerine, 60 yayınevi katıldı. Kitap günlerinin açılışına, Belediye Başkanı Mustafa İnce, silahlı saldırıya uğradığı için gelemedi.

Kitap günlerinin açılışının ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, okuyucularla söyleşi yaptı. Ardından 'Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk' adlı kitabını imzaladı. Akpınar, gelirini 'Karşıyaka'nın Filizleri' projesi kapsamında öğrencilere burs olarak bıraktığı kitabını imzaladıktan sonra Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi evinde ziyaret ederek, "Geçmiş olsun" dedi ve kitabını imzalayarak hediye etti.

SNS Fuarcılık tarafından organizasyonu yapılan ve 17 Aralık'a kadar açık kalacak olan kitap günlerinde, aralarında CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, eski bakanlardan Yılmaz Karakoyunlu, Ataol Behramoğlu, Aydoğan Yavaşlı, Banu Avar, Bekir Yurdakul, Berna Kumaş Sipahi, Canan Tan, Cem Seyhun Ünbay, Dilara Keskin, Enver Aysever, Ercan Doğu, Gülşah Elikbank, Halim Yazıcı, Hanefi Avcı, Hidayet Karakuş, Mavisel Yener,  Mutlu Tuncer, Nihan Ertem, Sevgi Özel, Şermin Yaşar, Şükrü Erbaş, Utku Erışık, Ümit Yaşar Işıkhan ve, Yaşar Aksoy'un da olduğu 150'ye yakın şair ve yazar okurlarıyla buluşacak, kitaplarını imzalayacak, söyleşi yapacak. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir