MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Akpınar kitabını Kılıçdaroğlu için imzaladı!
Politika
26 Kasım 2017 Pazar 08:47

Başkan Akpınar kitabını Kılıçdaroğlu için imzaladı!

Antalya’daki Konyaaltı Kitap Fuarı’na katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar, ‘Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk’ kitabının standında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu’nu ağırladı.

GERÇEKİZMİR – Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın hayat ve siyaset deneyimlerini ve birikimlerini anlattığı ‘Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk’ kitabı Antalya Konyaaltı’nda bu yıl 8.’si düzenlenen Kitap Fuarı’nda da görücüye çıktı.

Başkan Akpınar kitabının standında önemli bir misafiri de ağırladı. Kitap Fuarı’nı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Akpınar’ın eşi Zehra Akpınar ile birlikte okurları ağırladığı standına da konuk oldu.

İkili ayaküstü sohbet etme fırsatı da bulurken, Başkan Akpınar Genel Başkan’a imzaladığı bir kitabını da armağan etti.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hünü uçaroglu
 26 Kasım 2017 Pazar 18:20
Hüseyin Bey Antalyada,bizler yillardir internetten yatirdigimiz emlak vergilerimizi maalesef Belediye hizmet binasina kadar gidersek,veya ptt kanaliyla veya illaki Vakif Bankkredi kartiyla yatirabilirsin diyor..Böyle bir uygulama çok yanlış.Yurt disinda olup veya Van da olup Karsiyakada evi olan vatandasin elinde vakıfibank kart yoksa yanmistir.Vakifbank’in ve Yapikredi’nin ne ayricaligi var ki diger banka kartlari geçersz?Bu uygulamanın yanlisligi en kısa zamanda kalldırılırsa vatandaşın çektiği çile sona erer, yaşadıkça neler görüyoruz...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir