MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Arda'dan müdürlüğe 3 otobüsle 'Sarnıç' çıkarması!
Yerel Yönetimler
29 Haziran 2021 Salı 11:59

Başkan Arda'dan müdürlüğe 3 otobüsle 'Sarnıç' çıkarması!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Sarnıç'taki Fatih Mahallesi'nde arsalar için yüksek rayiç bedelleri belirlendiğini öne sürerek harekete geçti. Başkan Arda, dilekçelerin hazırlandığını ifade ederken Perşembe Günü 3 otobüsle birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne gidileceğini açıkladı.
GERÇEKİZMİR - Gaziemir'in Sarnıç bölgesinde yıllardır süren imar ve tapu sorunlarının çözüm aşaması için flaş bir gelişme yaşandı.

Gaziemir Belediyesi'nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkanı Halil Arda, Sarnıç'ta bulunan Fatih Mahallesi'ndeki arsalar için yüksek rayiç bedelleri belirlendiğini öne sürerek harekete geçti.

Sosyal medyadan açıklama yapan Belediye Başkanı Arda, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne adeta çıkarma yapacağını duyurdu. Başkan Arda, yüksek rayiç bedelleri için dilekçe hazırlandığını vurgularken 3 otobüsle birlikte Müdürlüğe gidileceğini aktardı. Arda, "Sonuna kadar mücadeleye devam" mesajı verdi.

İşte o açıklama:
Sarnıç Fatih Mahallemizde arsalar için belirlenen yüksek rayiç bedellere karşı dilekçemiz hazır! Perşembe Günü Saat 12:30'da Fatih Mahallesi'nden kaldıracağımız 3 otobüs ile İzmir Çevre ve Şehircilik İ Müdürlüğü'ne imzaların yer aldığı dilekçemizi teslim edeceğiz. Sonuna kadar mücadeleye devam!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir