MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Atila'dan sandığa 4 kala mesaj: Bir çatı altında...
Politika
29 Kasım 2017 Çarşamba 11:55

Başkan Atila'dan sandığa 4 kala mesaj: Bir çatı altında...

CHP Bornova’da Pazar günkü ilçe kongresi öncesi, Bornova Belediye Başkanı Atila, Can Radyo'da katıldığı programda, “Kongrenin en güzel en güçlü yönetimle bir başkan çatısı altında olmasını isterdim. Partili bir belediye başkanı olarak isteğim bu yöndeydi. Şuan 3 adayımız var. Hepsine başarı diliyorum dedi.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de olağan kongre takvimi işliyor.

Kongrelerin startı verilirken ikinci hafta mesaisinde gözler Pazar günü Evka-4 Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek CHP Bornova İlçe Kongresi’nde…

Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar’a, Adnan Hocaoğlu ile Osman Koçanalı rakip çıktı.

3 isim de kongreye adaylık noktasında kararlı şekilde gidiyor. Uzlaşı, birleşme ve çekilme olmazsa kongre 3 adaylı olacak.

CHP Bornova’da Pazar günkü ilçe kongresi öncesi, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Can Radyo'da katıldığı programda kongreye ilişkin konuştu.

Atila, kongre sürecinde temennisinin uzlaşı içinde tek bir aday çatısı altında en güçlü yönetimle olması olduğunu ancak 3 adayın çıktığını ifade etti.

BİR BAŞKAN ÇATISI ALTINDA OLMASINI İSTERDİM... 
Atila şunları söyledi: Pazar günü kongre var. Kongre kentimize ülkemize hayırlar getirsin. Kongre öncesi 3 aday adayı var. 3’ü de birbirinden değerli. Arzum ve dileğimi hep söyledim uzlaşı, uzlaşı, uzlaşı… Kongrenin uzlaşıp en güzel en güçlü yönetimle bir başkan çatısı altında olmasını isterdim. Partili bir belediye başkanı olarak isteğim bu yöndeydi. Şuan 3 adayımız var. Hepsine başarı diliyorum. Ülke olağanüstü durumdan geçiyor. Ülke olağanüstü bir durumdan geçerken bizim bu duruma karşı duyarsız kalıyormuşuz gibi olmamızı ben şahsen doğru bulmuyorum. Kongrede adaylık demokratik haktır. Yarıştır. Bir kazanan olacak. Önemli olan CHP’nin İzmir'in Bornova’nın ülkenin kazanması. Bunun için gücümüzü birleştirmemiz gerek. Kazanamadığımız il ve ilçeleri kazanmamız gerek. Proje üretmemiz gerek. Kurultaylarımız birbirimizi eleştirdiğimiz değil birbirimize güç verdiği kurultaylar olmalı. Belediyelerimizin projelerinin daha çok anlatılmasını diliyorum. Genel başkanımızla bir dil birliği oluşturarak onun verdiği mesajları paylaşıp anlatmak hepimizin görevi. Biz birbirimize rakip değiliz kardeşiz partiliyiz. Ufak tefek yarışlar olacak. Önemli olan CHP’nin kazanması Türkiye’nin kazanması... 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir