MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Demir'den 'önce liyakat' mesajıyla 'personel alımı' duyurusu!
Yerel Yönetimler
22 Ekim 2024 Salı 15:51

Başkan Demir'den 'önce liyakat' mesajıyla 'personel alımı' duyurusu!

Torbalı Belediye Başkanı CHP'li Övünç Demir, dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Başkan Demir sosyal medya hesabından 'önce liyakat' mesajıyla yayınladığı paylaşımında belediyeye yapılacak olan 58 kişilik personel alımı için duyuru yaptı.

GERÇEKİZMİR - Torbalı Belediye Başkanı CHP'li Övünç Demir, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Başkan Demir 'önce liyakat' mesajıyla yayınladığı paylaşımda belediyeye yapılacak olan 58 kişilik personel alımı için duyuru yaptı.

Başkan Demir şu ifadeleri kullandı;

“Torbalı Belediyesi olarak personel alımlarımızı hakkıyla istihdam ilkesiyle ‘Önce Liyakat’ diyerek gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğümüze 30, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze 17, Ulaşım Hizmetlerimize 6, Fen İşleri Müdürlüğümüze 4 ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze de 1 personel alınacaktır. Tüm halkımıza duyurulur."

MÜLAKAT YAPILACAK
Bu kapsamda belediyeye 1 marangoz, 5 tanker şoförü, 1 tesisatçı, 10 beden işçisi, 2 kepçe operatörü, 2 kamyon şoförü, 12 çöp kamyonu şoförü, 18 temizlik işçisi, 2 ağır bakım ustası, iş makinesi ustası, 1 oto elektrikçi, 1 binek araç tamircisi, 1 araç yağlama ustası ve 1 de iletişim uzmanı alınacak.

Başvurular Torbalı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne 24 Ekim Perşembe günü saat 17.00’a kadar yapılacak. 25 Ekim Cuma günü saat 14.00’da ise mülakat yapılacak.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir