MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Engin'den mesaj ve tedavisinde son durum!
Yerel Yönetimler
3 Ağustos 2023 Perşembe 10:21

Başkan Engin'den mesaj ve tedavisinde son durum!

Fenalaşarak hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Engin'in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre yoğun bakımda tedavisi süren Başkan Engin'in bilinci açık... Engin'in yapılan tetkikler sonucunda beyninde tespit edilen kist ise ameliyatla alınacak. Öte yandan Engin sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı da yayınladı.

GERÇEKİZMİR - Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin dün aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılırken, sevenlerini korkuttu. 

Katıldığı canlı yayın sırasında fenalaşan ve ardından ambulansla direkt olarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Başkan Engin burada tedavi altına alındı. 

Müşahede altına tutulan Başkan Engin'e yapılan ilk müdahalelerin ardından yapılan testler sonucunda doktorlar beyninde var olan bir kiste bağlı atak teşhisinde bulundu. 

AMELİYAT OLACAK 
Yoğun bakımda sabah saatlerinde uyandırılan Başkan Engin'in bilincinin açık olduğu ve sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilirken, tedavi süreci de şekillendi. Buna göre Engin'in beyninde tespit edilen kist ameliyatla alınacak ve incelenecek. Narlıdere Belediye Başkanı'nın ameliyatının bugün ya da yarın gerçekleştirileceği de gelen bilgiler arasında... 

MESAJ YAYINLADI 
Öte yandan Engin sosyal medya hesabından bir mesaj da yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: 
Geçirdiğim ani rahatsızlık sebebiyle hastaneye kadar gelen, arayan soran, mesaj gönderen; yakın ilgi, alakasını ve dualarını bir an olsun bile esirgemeyen,

Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, İzmir Valimize, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize, tedavi sürecim boyunca hep yanımızda olan Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur'a, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İzmir İl Emniyet Müdürümüze, Kaymakamlarımıza, Partimizin İl ve İlçe Örgütüne, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları ile temsilcilerine, İl Sağlık Müdürümüze, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Personeline, bürokratlarımıza, Ege'de Son Söz İmtiyaz Sahibi Fatih Yapar'a, Basın mensuplarımıza, Belediyemizde birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarıma, tüm değerli dostlarımıza ve çok kıymetli vatandaşlarımıza Şükranlarımı sunuyorum.

Çok daha iyiyim. Kısa bir tedavi sürecinin ardından tekrar bir arada olacağız. Sevgi ve saygılarımla, sağlıcakla kalın...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir