MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Engin hastaneye kaldırıldı: Belediyeden sağlık durumu hakkında açıklama
Yerel Yönetimler
2 Ağustos 2023 Çarşamba 13:36

Başkan Engin hastaneye kaldırıldı: Belediyeden sağlık durumu hakkında açıklama

Narlıdere Belediye Başkanı Engin öğlen saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi gören Engin'in beyninde var olan bir kitleye bağlı olarak atak geçirdiği ve 10 gün boyunca müşahede altında kalacağı bildirildi. Öte yandan belediyeden yapılan açıklamada da, "Müşade altında tutulan ve tetkileri devam eden Başkanımız Ali Engin’in hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz" denildi.

GERÇEKİZMİR - Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin hastaneye kaldırıldı. 

Katıldığı canlı yayın sırasında fenalaşan ve ardından ambulansla direkt olarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Başkan Engin burada tedavi altına alındı. 

Müşahede altına tutulan Başkan Engin'e yapılan ilk müdahalelerin ardından yapılan testler sonucunda doktorlar beyninde var olan bir kitleye bağlı atak teşhisinde bulundu. Başkan Engin'in 10 gün boyunca yoğun bakımda müşahede altında kalacağı ardından yapılacak kontrollerin ardından kitle için bir ameliyat yapılıp yapılmayacağına karar verildiği bildirildi. 

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA
Narlıdere Belediyesi'nden Başkan Engin'in durumuyla ilgili yapılan açıklamada ise, "Bugün katıldığı bir canlı yayın sırasında rahatsızlanan Belediye Başkanımız Ali Engin, tedbir amaçlı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır. Müşade altında tutulan ve tetkileri devam eden Başkanımız Ali Engin’in hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi. 

SİYASİLER VE SEVENLERİ HASTANEYE AKIN ETTİ 
Öte yandan Engin'in hastaneye kaldırıldığı duyan tüm yakınlarının yanı sıra İzmir siyaseti de soluğu Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aldı. CHP İzmir Milletvekilleri, CHP'li belediye başkanları, AK Parti İzmir Milletvekilleri, meclis üyeleri ve çok sayıda siyasi parti yöneticisi Engin'in durumunu öğrenmek için hastaneye geldi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yadigar Özçelik
 2 Ağustos 2023 Çarşamba 21:19
Başkanım sizi çok seviyoruz, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşacak, görevinizi başına döneceğini bütün kalbimle inanıyorum, dualarımız seninle, sevgilerimle Acil şifalar diliyorum
 Hatice mecit
 2 Ağustos 2023 Çarşamba 15:33
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim Başkanım Dualarımız sizinle
 Ahmet Erdoğan
 2 Ağustos 2023 Çarşamba 15:03
Çok çok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum. Bende aynı rahatsızlıktan Tunceli Devlet Hastanesi yoğun bakımda yatmakta olan abimin ziyaretinden yeni döndüm. Annesini gördüm(Köylüm oluyor.) selamlarını iletmek istemiştim. Bu olayın yaşanmasına çok üzüldüm. Tekrar Allahtan şifa diliyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir