MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Engin’in sağlık durumu ile ilgili sevindiren haber!
Güncel
4 Ağustos 2023 Cuma 16:37

Başkan Engin’in sağlık durumu ile ilgili sevindiren haber!

Geçtiğimiz Çarşamba günü katıldığı canlı yayın sonrasında fenalaşarak hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Engin’den iyi haber geldi. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Başkan Engin’in tedavi sürecinin başarılı gittiği ve genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

GERÇEKİZMİR - Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV yayınının ardından fenalaşarak hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in sağlık durumu ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

Katıldığı canlı yayın sonrasında fenalaşarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Başkan Engin burada tedavi altına alındı.

Yapılan açıklamaya göre beyninde kist tespit edilen Engin’in başarılı bir tedavi süreci geçirdiği ve genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Geçtiğimiz günlerde ani bir rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılan Belediye Başkanımız Ali Engin, Medicana International İzmir Hastanesi'nde başarılı bir tedavi süreci geçirmektedir. Genel sağlık durumu iyi olan Başkanımız Ali Engin, doktor gözetiminde istirahat etmektedir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir