MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Gümrükçü'den sahada canlı yayınla mücadele raporu!
Politika
27 Mart 2020 Cuma 11:09

Başkan Gümrükçü'den sahada canlı yayınla mücadele raporu!

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, kendisinin de katıldığı temizlik mesaisini sosyal medyadan canlı yayınla vatandaşla paylaşırken, virüsle mücadelede attıkları adımları duyurdu. Vatandaşa ‘evde kal’ çağrısı yapan Gümrükçü, kendilerine ulaşabilmeleri adına iletişim numaralarını paylaştı. Gümrükçü, “Biz bu mücadeleyi kazanacağız” mesajı verdi.

GERÇEKİZMİR - Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı Türkiye’de adeta seferberlik ilan edilirken, belediyelerde virüsle mücadele kapsamında önemli çalışmalara imza atıyor.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, kendisinin de katıldığı temizlik mesaisini sosyal medyadan canlı yayınla vatandaşla paylaşırken, virüsle mücadelede attıkları adımları duyurdu.

GİRİLMEDİK SOKAK BIRAKMAYACAĞIZ

Genel temizlik uygulaması başlattıklarını söyleyen Gümrükçü, “Ekibimizle birlikte Çiğli'de girilmedik sokak bırakmayacağız” dedi.

ÖNCE TEMİZLİK VE SOSYAL YARDIM

Attıkları adımları paylaşan Gümrükçü, “Parkları kapattık. Buradaki personeli temizlik işlerine kaydırdık. Birinci vazifemiz temizlik.  İkinci vazifemiz sosyal yardım. 65 yaş üstü vatandaşlarımız ile geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz” dedi.

Hastanelerle ortak bir çalışma yaptıklarını söyleyen Gümrükçü, “Sağlık personelinin daha iyi çalışması için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Maske üretimine başladık ve dağıtımını yaptık. Yüz siperliği üretimine de başladık” dedi.

EVDE KAL ÇAĞRISI!

Vatandaşa ‘evde kal’ çağrısı yapan Gümrükçü, “Sizlerle iletişim içindeyiz. Bize ulaşırsanız gıdanızı ve ihtiyaçlarınızı karşılayacağız. Sokaktayız çalışıyoruz. Sizler evinizde kalın, güvende kalın. Biz bu mücadeleyi kazanacağız” diye konuştu.

Gümrükçü canlı yayında vatandaşların kendilerine ulaşabileceği iletişim numaralarını paylaştı. Vatandaşlar 0 232 376 99 80 telefonundan ve 0538 011 46 47 No’lu Whatsapp hattından belediyeye ulaşabilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir