MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Gümrükçü dünyaevine girdi!
Yerel Yönetimler
17 Kasım 2023 Cuma 18:45

Başkan Gümrükçü dünyaevine girdi!

iğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü iş insanı İlay Kaymakçıoğlu ile mutlu beraberliklerini nikahla taçlandırarak dünyaevine girdi. 

GERÇEKİZMİR – Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü iş insanı İlay Kaymakçıoğlu ile mutlu beraberliklerini nikahla taçlandırarak dünyaevine girdi. 

İzmir Arena’da gerçekleşen nikah töreninde siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda davetli de genç çiftin mutluluğuna tanıklık etti. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini Eski CHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekilleri Eyyüp Kadir İnan ve Şebnem Bursalı, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir Milletvekilleri Ümit Özlale ve Hüsmen Kırkpınar, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir,  Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun, Eski İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Köy-Kop İzmir Başkanı Neptün Soyer, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Azad Yeşil ile CHP’li il başkanları ve CHP’li ilçe belediye başkanları yaptı. 

SOYER: ADETA BİR TÜRKİYE İTTİFAKI 
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer nikahı kıymadan önce yaptığı konuşmada, “Utku Başkanımız işi sağlama almak istemiş. Ben 14 senedir nikah kıyıyorum, en son kızımın nikahını kıymıştı ama ben böyle bir nikahı ilk kez kıyacağım. Adeta bir Türkiye ittifakı, bir İzmir ittifakı. Tebrik ediyoruz.  İnsan hayatında doğumla ölüm arasındaki yolculukta belki de en kritik an işte bu an… Bu insan hayatındaki en büyük dönüm noktası. Hepiniz bu çok kıymetli an için hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz” dedi. 

Soyer nikahın ardından Utku Gümrükçü İlay Kaymakçıoğlu’na “Sakın ola birbirinizi değiştirmeye çalışmayın. Sonsuza kadar bu akşamki gibi hep sevdiklerinizle sağlık içinde mutluluklar diliyorum” sözleriyle mutluluklar diledi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir