MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Kınay’dan ‘seçim kampanyasında yolsuzluk’ iddialarına yanıt!
Yerel Yönetimler
23 Temmuz 2024 Salı 10:28

Başkan Kınay’dan ‘seçim kampanyasında yolsuzluk’ iddialarına yanıt!

Karabağlar Belediye Başkanı CHP’li Helil İnay Kınay yerel seçim kampanyası dönemine ait yolsuzluk iddiaları ile ilgili açıklamada bulundu. Kınay iddiaları reddederken, konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.

GERÇEKİZMİR - Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay’ın seçim kampanyası dönemine ait yolsuzluk iddiaları medyada yer alırken Kınay yaptığı açıklamada ileri sürülenlerin aslı olmadığını belirtirken haberleri yapanlarla ilgili olarak yargıya gideceğini açıkladı.

Kınay yaptığı açıklamada, “Yıllardır hak, hukuk, emek ve adalet yolundan ayrılmadan kamu ve halk yararına yürütmüş olduğum mücadelemi bugün de Karabağlar Belediye Başkanı olarak aynı anlayış ve onurla sürdürmekteyim. Geçtiğimiz günlerde çeşitli internet haber sitelerinde, aynı yerden düğmeye basılarak yapıldığı anlaşılan, yürüttüğüm siyasi kariyerimi ve toplumsal mücadelemi zedelemeye yönelik, aslı olmayan isnatlarla yapılan haberler ile ilgili olarak; bu haberleri yapan ve yaptıranlar ile ilgili yasal süreçleri başlattığımı ve yargı önünde sonuna kadar hesap soracağımı kamuoyuna saygı ile duyururum” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kınay’ın 31 Mart yerel seçimleri öncesindeki yürütülen seçim kampanyasında Tuncay Baki Ugantaş’ı görevlendirdiği Ugantaş’ın planladığı süreçteki seçim kampanyasında başta meclis üyeleri ve birçok iş insanı ve siyasilerin maddi desteği ile yaklaşık 25 milyon TL para harcandığı iddia edilmişti. Paraların ise Tuncay Baki Ugantaş’ın annesi Keziban Ugantaş’ın hesabına yatırıldığı ileri sürülmüştü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir