MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Kocaoğlu’ndan 5 ilçede proje turu!
Yerel Yönetimler
17 Kasım 2017 Cuma 16:37

Başkan Kocaoğlu’ndan 5 ilçede proje turu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Genel Sekreter Gökçe ve bürokratlarla birlikte kentin büyük ilçelerinde yapımı devam eden projeleri ev sahibi başkanlarla birlikte yerinden inceledi.

GERÇEKİZMİR – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu haftanın son mesai günü proje turuna çıktı.

Başkan Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve bürokratlarla birlikte 5 ilçede temaslarda bulundu.

Başkan Kocaoğlu Karşıyaka, Bayraklı, Bornova, Çiğli ve Buca'da devam eden projeleri ekibi ve ev sahibi başkanlarla birlikte yerinde inceledi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile birlikte ilçe sahil şeridindeki yenileme çalışmaları incelerken, Havuz Düğün Salonu'ndan-Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'na kadar olan bölümü gezdi.

Başkan Kocaoğlu Bayraklı’nın ardından Karşıyaka’ya geçti. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile birlikte yapımı süren Halk Park, Muzaffer İzgü Parkı ve Alaybey Katlı Otoparkı’nı gezdi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bornova’da da mesai yapan Başkan Kocaoğlu ve bürokratlar Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'ni Topçu Tugayı yanındaki yeni yola bağlayan çalışmaları ve çevre düzenlemelerini yerinde inceledi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile birlikte görevlilerden projedeki son durum hakkında bilgi alan Kocaoğlu, Atatürk Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden Macera Park projesini de inceledi.

Başkan’ın Çiğli’deki mesaisi ise projeleri olan Sadık Ahmet ve Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı parklarındaydı… Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından ağırlanan Kocaoğlu projelerin süreci hakkında detaylı bilgi aldı.



Başkan Kocaoğlu'nun son durağı Buca ilçesi oldu. Buca Belediye Başkan Levent Piriştina ile birlikte bürokratlardan proje raporu aldı.  Buca programının adresi 18 bin 860 metrekarelik alanıyla ilçenin en büyük parklarından birine dönüşecek Adatepe Rekreasyon Alanı’ydı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir