MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Kocaoğlu’ndan çarpıcı mesaj: İzmir’in hem öksüz hem de yetim!
Yerel Yönetimler
30 Aralık 2017 Cumartesi 09:05

Başkan Kocaoğlu’ndan çarpıcı mesaj: İzmir’in hem öksüz hem de yetim!

İEKKK toplantısında EBSO Başkanı Yorgancılar’ın Ankara’da Valiliğin öncülüğünde, İzmir fuarcılığını örnek alacak bir şekilde yeni yatırıma başlanıldığını söylemesi üzerine söz alan Başkan Kocaoğlu, "İzmir’in ne anası var, ne babası. Hem öksüz hem de yetim. Herşeyi kendi kendine yapıyor” dedi.

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu’nun (İEKKK) toplantısına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun mesajları damga vurdu.

Başkan Kocaoğlu, Fuar İzmir’i yaptıktan sonra İzmir'deki fuarların yüzde 30 civarında büyüdüğünün altını çizerek, “Fuar sayımız da, fuara katılım da gün geçtikçe büyüyor. Bu sene turizm fuarımız Türkiye’nin en büyük turizm fuarı oldu. Bütün fuarlarımızda ciddi bir büyüme var. Yerelden bölgesele, bölgeselden ulusala, ulusaldan uluslararasına bir gidiş var. Sadece fuar sayısı değil, fuarlarımızın niteliği, ziyaretçisi, orada yapı lan bağlantılar ve ilişkiler de artıyor. Görüyorum ki, Fuar İzmir’i çok iyi bir zamanda yapmışız. Türkiye’nin hiçbir ilinde, İstanbul dahil olmak üzere, rakibi yok. İzmir ve Ege Bölgesi de fuarına sahip çıkıyor. Diğer kentlerde yeni fuar alanları yapılıncaya kadar İzmir fuarcılığını en az üçe, dörde katlayacaktır” diye konuştu.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar'ın, Ankara’da Valiliğin öncülüğünde, İzmir fuarcılığını örnek alacak bir şekilde yeni yatırıma başlanıldığını söylemesi üzerine yeniden söz alan Başkan Kocaoğlu, "İzmir’in ne anası var, ne babası. Hem öksüz hem de yetim. Herşeyi kendi kendine yapıyor. Fuar İzmir de bu şekilde oraya çıktı" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir