MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Oran: Bu alçaklık karşısında dimdik durmayı ödev sayıyorum!
Yerel Yönetimler
8 Ağustos 2021 Pazar 16:28

Başkan Oran: Bu alçaklık karşısında dimdik durmayı ödev sayıyorum!

Çeşme Belediye Başkanı Oran'dan geride kalan hafta bazı basın organlarında ve sosyal medyada yer alan görüntülerle ilgili açıklama geldi. Oran, 'siyasi suikast' vurgusu yaparken, "Bu alçaklık karşısında dimdik durmayı ve hukuk önünde hesap sormayı kişiliğim, ailem, dostlarım ve görevim nedeniyle ödev sayıyorum" ifadelerini kullandı. 

GERÇEKİZMİR - Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan geride kalan hafta bazı basın organlarında ve sosyal medyada yer alan görüntülerle ilgili açıklama geldi. 

Başkan Oran, 'siyasi suikast' vurgusu yaparken, "Bu alçaklık karşısında dimdik durmayı ve hukuk önünde hesap sormayı kişiliğim, ailem, dostlarım ve görevim nedeniyle ödev sayıyorum" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O AÇIKLAMA: 
Çeşme Belediye Başkanı olarak bir süredir aileme ve yakınlarıma yönelik alçakça bir iftiraya maruz bırakıldım" ifadelerini kullanan Oran, "Dostlarımla bir sanatçımızın halka açık fuayesinde sohbet ederken çektirilen on saniyelik görüntü, tarafıma şantaj vesilesi yapılarak yaygınlaştırılmaktadır. Siyasi suikaste dönüştürülen bu alçaklık karşısında dimdik durmayı ve hukuk önünde hesap sormayı kişiliğim, ailem, dostlarım ve görevim nedeniyle ödev sayıyorum

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir