MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Oran söz vermişti... Atıl bina 'şube' olarak geri dönüyor!
Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2019 Cuma 12:12

Başkan Oran söz vermişti... Atıl bina 'şube' olarak geri dönüyor!

Çeşme'de adaylık sürecinde Alaçatı Belediyesi'nin kapatılmasıyla atıl durumda kalan belediye binasının 'şube' olarak açılacağı sözünü veren Ekrem Oran'ın sözü hayata geçiyor. Çeşme Belediyesi Alaçatı Şubesi 19 Mayıs'ta Oran tarafından açılacak. Açılacak olan şube de yapılan tadilatları Oran yerinde inceledi.  

Çeşme Belediyesi'nin Mayıs ayı olağan toplantısında, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün iptal edilerek, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü kurulması oy birliği ile kabul edildi.

Kurulan müdürlüğün verimli çalışabilmesi ve özellikle gürültüyle mücadele kapsamında Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran sivil zabıta alımı için düğmeye bastı. Sivil zabıtalar denetim yapacak cezayı cezayı resmi zabıtalar kesecek.Sivil zabıtalar zabıta kıyafeti giydirilip resmi (memur) zabıtalarla görev yapacak.

Öte yandan Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Çeşme Belediyesi temizlik hizmetleri, ulaşım hizmetleri ve fen işleri için yaklaşık 50 personelin işe giriş işlemleri sürüyor.

19 MAYIS'TA AÇILIYOR
Çeşme Belediyesi 'Alaçatı Şubesi' 19 Mayıs'ta Çeşme Belediye başkanı Ekrem Oran tarafından açılacak. Açılacak olan şube de yapılan tadilatları Oran yerinde inceledi.

Alaçatı Şubesi için personel Çeşme Belediyesi'nde ki memurlar arasından seçilecek  ve yeni personel alımıyla takviye edilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir