MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Oran tarlaya girdi, mesaj verdi: Virüs bize gösterdi ki...
Yerel Yönetimler
18 Nisan 2020 Cumartesi 13:36

Başkan Oran tarlaya girdi, mesaj verdi: Virüs bize gösterdi ki...

Çeşme Belediye Başkanı Oran, tarlaya girdi, tarımın önemine dikkat çekti ve çağrıda bulundu. Sosyal medya hesabından tarım üretimine yönelik vatandaşlara seslenen Oran, “Yerel sürdürülebilir kalkınmanın ve gıda egemenliğinin önemini bu dönemde çok daha iyi anlıyoruz. Paylaşmayı, bölüşmeyi ve dayanışmayı büyüterek sürdüreceğiz. Buradan tüm hemşerilerime sesleniyorum; lütfen tarlalarınızı ekiniz işleyiniz. Bu koronavirüs bize gösterdi ki; tarım her şeyden önemlidir!” ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - Çin’den dünyaya yayılan koronavirüs ile mücadele Türkiye’de de tam gaz sürerken, süreçte kıtlık yaşanmaması adına tarım üretiminde sürdürülebilirliğin önemi daha da gün yüzüne çıktı.

Bu kapsamda, Tarım kenti İzmir’de Çeşme Belediye Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ekrem Oran’dan önemli bir çağrı geldi.

Başkan Oran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tarımın önemini vurguladı. Sürdürebilir tarım çalışmalarına devam ettiklerini belirten Oran, vatandaşlara tarlalarını ekip işlemeleri için çağrıda bulundu. Tarlada olduğu kareleri paylaşan Oran, mesajında; “Bu Koronavirüs bize gösterdi ki; tarım her şeyden önemlidir” ifadelerine yer verdi.

Başkan Oran paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Emeğimizi ve umudumuzu ektiğimiz toprağımızda hasat zamanı geliyor. Geçtiğimiz yıl üreticimize dağıttığımız kadim Karakılçık buğdayları boyumuza yetişti. Biz sürdürülebilir tarım ile toprağımızın bereketini artırmak için çalışmaya devam ediyoruz. Yerel sürdürülebilir kalkınmanın ve gıda egemenliğinin önemini bu dönemde çok daha iyi anlıyoruz. Paylaşmayı, bölüşmeyi ve dayanışmayı büyüterek sürdüreceğiz. Buradan tüm hemşerilerime sesleniyorum; lütfen tarlalarınızı ekiniz işleyiniz. Bu Koronavirüs bize gösterdi ki; tarım her şeyden önemlidir!”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir