MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Pekdaş İstanbul Adliyesi’nde dehşeti yaşadı!
Yerel Yönetimler
21 Eylül 2017 Perşembe 13:28

Başkan Pekdaş İstanbul Adliyesi’nde dehşeti yaşadı!

Adalet Nöbeti’ne destek vermek için İstanbul’a giden Başkan Pekdaş, Baro’daki meslektaşlarını ziyaret ettiği sırada Çağlayan Adliyesi’nde yaşanan çatışmanın ortasında kaldı, büyük bir tehlike atlattı.

GERÇEKİZMİR – Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, her Perşembe günü düzenlenen Adalet Nöbeti’ne destek vermek için İstanbul’a gitti.

25.Adalet Nöbeti’nde Cumhuriyet Gazetesi’nde yönelik operasyonlara ve tutuklamalara tepki olarak organize edilen programda konuşan Başkan Pekdaş İstanbul Barosu’ndaki meslektaşlarını ziyaret etmek isterken çatışmanın ortasında kaldı!

Konak Belediye Başkanı, Çağlayan Adliyesi’nde İki grup arasında, uzun namlulu silahların da kullanıldığı silahlı çatışma sırasında baroya gitmek için binanın merdivenlerini çıkıyordu. Yaşanan büyük panik sonrası baro katına sığınan Başkan Pekdaş yaşadığı dehşeti Gerçekizmir’e anlattı.

Konak Belediye Başkanı şunları söyledi: Adalet Nöbeti’ne destek için İstanbul’a geldik. Meslektaşlarımızı ziyaret etmek için baro odasına giderken silah seslerini duydum. Yaşanan panik sonrası baro odasına girip camdan bakınca da polislerin havaya ateş açtığını gördük. Olay polis müdahalesiyle sonlandı. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasına diliyor, herhangi bir can kaybı yaşanmaması da tek tesellimiz oldu diyorum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir