MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Sandal'dan sağlıkçılara ve öğrencilere yurt jesti!
Yerel Yönetimler
1 Nisan 2020 Çarşamba 15:35

Başkan Sandal'dan sağlıkçılara ve öğrencilere yurt jesti!

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal, koronavirüs ile mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri iki önemli hamleyi açıkladı. Sandal, Bayraklı Belediyesi’ne ait Nene Hatun Kız Öğrenci Yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis ettiklerini ve okullar kapalı olduğu için memleketlerine dönen kız öğrencilerden 3 ay boyunca yurt ücreti almayacaklarını duyurdu.

GERÇEKİZMİR - Dünyada hızla yayılan koronavirüs salgınına karşı Türkiye’de de mücadele sürüyor. 

?Salgınla mücadele kapsamında da belediyelerden örnek hamleler gelmeye devam ediyor. İzmir’de bu kapsamda son olarak Bayraklı Belediyesi’nden iki önemli adım geldi. Bayraklı Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Serdar Sandal, Bayraklı Belediyesi’ne ait Nene Hatun Kız Öğrenci Yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis ettiklerini açıkladı. Başkan Sandal ayrıca okullar kapalı olduğu için memleketlerine dönen kız öğrencilerden 3 ay boyunca yurt ücreti almayacaklarını da duyurdu.

Müjdeyi sosyal medya hesabından veren Sandal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
Kendi hayatlarını riske atıp, başka hayatları kurtarmak için büyük özveriyle çalışan sağlıkçılarımızın yanındayız. Mansuroğlu Mahallesi’nde, belediyemize bağlı 72 öğrenci kapasiteli Nene Hatun Kız Öğrenci Yurdumuzu, sağlık çalışanlarımıza tahsis ediyoruz. İyi ki varsınız!

Bir mesaj da kız öğrencilerimize... Okulları kapalı olduğu için memleketlerine dönen öğrencilerimizden, Nisan-Mayıs ve Haziran aylarına ait yurt ücretlerini almıyoruz. Sevgili gençler, sağlıklı ve güzel günlerde yeniden görüşmek üzere...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir