MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Sengel'den o iddialara dava: Kazanılacak para SMA hastası çocuklara!
Yerel Yönetimler
25 Aralık 2020 Cuma 15:40

Başkan Sengel'den o iddialara dava: Kazanılacak para SMA hastası çocuklara!

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengel, kuzeni Cevher Karahan’ı Efes Tarlası Bakkalı’nın başına atadığı yönündeki haberlere tepki gösterdi. Haberlere ilişkin olarak dava süreci başlattıklarını söyleyen Sengel, “Dava sonucunda elde edeceğim maddi bedeli SMA hastası çocuklarımıza bağışlayacağım ki; AKP'nin kendisinden fayda yok bari yalanlarından fayda olsun” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'den Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel,  iş kadını olan kuzeni Cevher Karahan’ın Efes Tarlası Halk Bakkalı’nın başına getirildiğine ilişkin iddialara sert tepki gösterdi.

KAZANACAĞIM MADDİ BEDEL SMA HASTASI ÇOCUKLARA!
Konu ile ilgili olarak hukuki sürecin başlatılacağını belirten Başkan Sengel, sosyal medya sayfalarından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Selçuk’un tanınan iş  insanlarından kuzenim Cevher Karahan’ı işe aldığıma ilişkin yaratılmış yalan ve asılsız haberlere ve bu haberlerle gündem yaratmaya çalışanlara ilişkin tüm yasal haklarımı kullanarak suç duyurusunda bulunmuş ve tazminat davası  açmış bulunmaktayım.  Dava sonucunda elde edeceğim maddi bedeli SMA hastası çocuklarımıza bağışlayacağım ki; AKP’nin kendisinden fayda yok bari yalanlarından fayda olsun!
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir