MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Sengel'den yürek yakan notlar!
Yerel Yönetimler
9 Şubat 2023 Perşembe 20:41

Başkan Sengel'den yürek yakan notlar!

Başkan Sengel paylaşımında, "Bir annenin feryadına şahit oldum bugün ‘evlatlarım’ diyen, bir sağlık çalışanın enkazdan çıkıp başkalarına yardım edişini, bir kamu görevlisinin anacığını daha yeni toprağa vermiş olmasına karşılık canla başla çalışmasını, yıkık dökük evleri, bir çatısı olmayan insanları, anacığının elini hiç bırakmayan ama yüzü gülen soğukta öylece bekleyen çocukları…" ifadelerini kullandı. 

GERÇEKİZMİR - Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen, 10 kenti vuran ve binlerce kişinin yaşamını yitirdiği 2 depremle yıkılırken, siyasiler de acıya ortak olmak için bölgeye akın etti. 

Afet bölgesinde mesai yapan İzmirli başkanlardan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de izlenimleri çarpıcı bir paylaşımla aktardı. 

Malatya'da yaşadıklarını anlatan Başkan Sengel paylaşımında, "Bir annenin feryadına şahit oldum bugün ‘evlatlarım’ diyen, bir sağlık çalışanın enkazdan çıkıp başkalarına yardım edişini, bir kamu görevlisinin anacığını daha yeni toprağa vermiş olmasına karşılık canla başla çalışmasını, yıkık dökük evleri, bir çatısı olmayan insanları, anacığının elini hiç bırakmayan ama yüzü gülen soğukta öylece bekleyen çocukları…" ifadelerini kullandı. 

Sengel paylaşımında bu ayki maaşını depremzedelere destek için bağışlayacını da açıkladı. 

ELLERİNİ TUTARAK UMUT VERDİĞİ KADININ İKİ OĞLU VE BİR YAKINI 84 SAAT SONRA ENKAZDAN SAĞ ÇIKARILDI
Depremzede kadının umutsuz bakışlarına "Mucizeye inanın, umut her zaman var" diyerek verdiği bu bu umut dolu sözlerin ardından Arama Kurtarma ekipleri kadının iki oğlu ve yakınını enkaz altından sağ çıkardı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir