MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer'den 'Küçük Menderes' notları: Nefes alacaklarını görüyorlar!
Yerel Yönetimler
25 Ocak 2021 Pazartesi 01:33

Başkan Soyer'den 'Küçük Menderes' notları: Nefes alacaklarını görüyorlar!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Küçük Menderes Havzası’nda yer alan ilçelere yaptığı turlar sonrasında izlenimlerini paylaştı. Başkan Soyer, “En hayati meselelerinde kendilerini yalnız ve çaresiz hissediyorlardı” dedi. Soyer, “Yeni sistemin onlar için de çok kıymetli olduğunu hissettirdiler bana... Nefes alacaklarını görüyorlar” diye de ekledi. Soyer’in ikinci durağının ise Bergama ve çevresi olacağı öğrenildi.

Mehmet İŞLER/ GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Küçük Menderes Havzası’na yaptığı çıkarma ve ilçe turları sonrasında açıklamalarda bulundu. Kentin yeni tarım politikasını 6 başlık altında duyuran, kuraklığa ayrı bir parantez açan ve yeni tesislerin müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, izlenimlerini aktarırken üreticilerin ve çiftçilerin yaklaşımlarını da değerlendirdi.

Belediye Başkanı Soyer, “Büyük bir heyecan var. Bunu çok net görüyorsunuz. Herkeste büyük bir umut var. Çünkü en hayati meselelerinde kendilerini yalnız ve çaresiz hissediyorlardı. Bizim tespitlerimizin haklılığına inandıklarını gördük. Özellikle kuraklıkla mücadele konusunda gördük. Hem de bunun üzerine inşa edeceğimiz yeni sistemin onlar için de çok kıymetli olduğunu hissettirdiler bana. Dolayısıyla ben de çok memnun oldum. Nefes alacaklarını görüyorlar” dedi.

YENİ ROTA KUZEY 
Başkan Soyer, ilçe turlarında ikinci durağın kentin kuzeyi olacağını söyledi. En kısa sürede hazırlanacak program doğrultusunda Bergama ve civarında Büyükşehir ekipleri sahaya inecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir