MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer’den büyükşehir binası için flaş çıkış!
Yerel Yönetimler
27 Kasım 2020 Cuma 22:03

Başkan Soyer’den büyükşehir binası için flaş çıkış!

Meclis toplantısında konuşan Başkan Soyer, “Büyükşehir Belediye Binamızla ilgili inceleme yapılmış. Hafif hasarlı çıkmış binamız. Yapının kullanımı ancak güçlendirme yapılırsa mümkün demiş rapor. Rapor tam olarak elimize geçmedi. Ben kendi fikrimi söyleyeyim. Ben binayı yıkalım diyorum. Kent meydanına katalım diyorum. Bunu yaparken İl Özel İdare’nin binasını almamız lazım. Orayı el birliğiyle talep edelim. Bir kısmını oraya taşırız” dedi. Soyer’in teklifi mecliste alkışlarla karşılandı.

GERÇEKİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim’de gerçekleşen deprem sonrasında boşaltılan belediye binası için flaş bir çıkışa imza attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, meclis toplantısında önerisini dile getirdi.

Soyer, “Büyükşehir Belediye binamızla ilgili inceleme yapılmış. Hafif hasarlı çıkmış binamız. Yapının kullanımı ancak güçlendirme yapılırsa mümkün demiş rapor. Rapor tam olarak elimize geçmedi. Ben kendi fikrimi söyleyeyim. Ben binayı yıkalım diyorum. Kent meydanına katalım diyorum. Bunu yaparken İl Özel İdare’nin binasını almamız lazım. Orayı el birliğiyle talep edelim. Bir kısmını oraya taşırız” dedi.  

Başkan Soyer’in teklifi mecliste alkışlarla karşılandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 kamil
 28 Kasım 2020 Cumartesi 10:37
Keşke şu an utanç çukuru olarak anılan eski garaj alanı satılmak yerine yeni bir belediye binası yapılsaydı. Sayın Soyer'in önerisi çok daha önce hayata geçerdi.
 vfv
 27 Kasım 2020 Cuma 22:34
Az hasarlı binaya güçlendirme yapılmalı kararı çıkmaz.O bina güçlenemez.Bu depremde şans eseri ayakta kaldı ama benzerinde ayakta kalamaz.O gün o binada depremi yaşayan biri olarak yazıyorum ayakları titreyen boksör misali son darbede iner aşağıya.Vebali de binlerce insanı oraya sokanlarda...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir