MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soylu’dan 15 Temmuz daveti
Yerel Yönetimler
13 Temmuz 2018 Cuma 09:41

Başkan Soylu’dan 15 Temmuz daveti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu tüm vatandaşları Konak Meydanı’na davet etti.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün ikinci yılında Konak Meydanı’nda düzenlenecek etkinliklere tüm vatandaşları davet etti. Menderes’ten yoğun bir katılım gerçekleştireceklerini belirten Başkan Soylu, gelmek isteyen vatandaşlar için ücretsiz araç kaldıracaklarını belirtti.

Hep birlikte olalım
15 Temmuz’un bir milletin yeniden doğuşu olduğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ 2 yıl önce 15 Temmuz’da hain terör örgütü FETÖ’ye karşı millet iradesinin gücü ortaya kondu. Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle halkın gücünün üstünde bir güç olmadığının en net örneğini yaşadık 15 Temmuz’da.  O yüzden her 15 Temmuz’da gerçekleşen etkinliklere Menderes halkı olarak yoğun katılım sağlıyoruz. Bu yılda İzmir Valiliğimiz tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Konak Meydanı’nda düzenlenecek etkinliklerde Menderes olarak yerimizi alacağız. Vatandaşlarımız için gerek mahallelerimizden gerekse ilçe merkezimizde yer alan Şehit Ömer Halisdemir Parkı’mızın önünden araçlarımızı ücretsiz olarak kaldıracağız. Tüm vatandaşlarımızı Konak Meydanı’ndan her sene yaptığımız gibi dünyaya birlik ve beraberlik mesajımızı hep birlikte vermeye davet ediyorum” dedi. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir