MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Tugay acil müdahale ekibi kuracak!
Yerel Yönetimler
25 Nisan 2019 Perşembe 13:56

Başkan Tugay acil müdahale ekibi kuracak!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, belediyenin sorumluluk alanlarıyla ilgili konularda yaşanacak sorunlara hızlı çözüm için ‘acil müdahale ekibi’ oluşturma kararı aldı. Uzun yıllardır Karşıyaka Belediyesi’nde görev yapan CHP İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner, oluşturulacak ekibin koordinasyonunu sağlayacağı öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - 31 Mart Yerel Seçimleri geride kalırken, İzmir’de yeni seçilen belediye başkanları bir yandan belediye içine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir’de belediye bürokrasisinde en çok revizyon yapan isimlerin başında gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, belediyenin sorumluluk alanlarıyla ilgili konularda yaşanacak sorunlara hızlı çözüm için ‘acil müdahale ekibi’ oluşturma kararı aldı.

Uzun yıllardır Karşıyaka Belediyesi’nde görev yapan CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner’in oluşturulacak ekibin başında yer alacağı ve ekibin koordinasyonunu sağlayacağı öğrenildi.

Öte yandan Başkan Tugay, belediyede STK masası oluşturdu. Ayrıca hafta sonu da vatandaşların istek ve şikayetlerine bakacak call center ekibi kurulacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir