Başkan Tugay'dan 'işçi eylemleri' çıkışı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 20. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ücretsiz izne çıkarılan 158 işçi ve yapılan eylem hakkında sorulan soruya Tugay, “Bizim için tüm çalışanlarımız çok kıymetli ancak hepimiz İzmir halkına hizmet etmek için buradayız. İşini yapmamak, görevine gitmemek gibi bir şeyi kabul edemeyiz. Bu anlamda yürüyen bir süreç" yanıtını verdi.
GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ücretsiz izne çıkarılan 158 işçi hakkında yaptığı açıklamada “Bizim için tüm çalışanlarımız çok kıymetli ancak hepimiz İzmir halkına hizmet etmek için buradayız. İşini yapmamak, görevine gitmemek gibi bir şeyi kabul edemeyiz. Bu anlamda yürüyen bir süreç" dedi.
Büyükşehir’de işten çıkarılan 158 işçi ile ilgili açıklama yapan Tugay, “İşçi eylemleriyle ilgili bugün belediyeden açıklama basına ulaştı. Verilen görevi yapmayan, beklediğimiz çalışmayı göstermeyen arkadaşlarımızla ilgili tasarruftu. Değerlendirme devam ediyor. Ama temel olarak şunun bilinmesini isterim; bizim için çalışanlarımız çok kıymetli. Hepimiz İzmir halkına hizmet etmek için buradayız. İşini yapmamak, görevine gitmemek gibi bir şeyi kabul edemeyiz” açıklamasını yaptı.